Oblíbení youtubeři TAG

Zdravím všechny!
Říkala jsem si, že už dlouho se tady neobjevil žádný TAG a tak jsem si vymyslela jeden vlastní. Budu ráda, když ho pak budete sdílet nebo ho taky vyzkoušíte a nalinkujete mi ho do komentářů, abych se také inspirovala. Jednou za čas mám totiž opravdu ráda, když můžu najít nějaké nové youtube tváře :) Jména youtuberů budu psát tak, jak je mají na youtube, aby pro vás byli snadno vyhledatelní. A nebo možná u některých sem tam hodím na proložení video.


1. Oblíbený youtuber: 
Z kluků je to za mě určitě GoGoManTV. Danka sleduju vážně ráda, ale musím se přiznat, že některé herní série moc nemusím. Na ty strašidelné se ale ráda podívám. Jinak sleduju jak challenge, tak i vlogy.

2. Oblíbená youtuberka:
Je opravdu těžké vybrat teď pouze jednu, ale bude to nejspíše Lilian Voss. Líbí se mi na ní, že je ve svých videách upřímná a je taková svá. Jiná, než ostatní youtuberky.


3. První kanál, který jsem začala odebírat:
Petra Lovely Hair, kanál, na který už nikdy nevkročím. Kdysi byla fajn, ale teď na mě působí hodně falešně.

4.  Youtuber, který tě vždycky rozesměje: 
FattyPillowTV. Když mám hodně špatnou náladu, tak hledám i jeho starší videa, které jsem ještě nikdy neviděla, abych si tu náladu zvedla.

5. Youtuber, u kterého jsi nikdy předtím nepředpokládala, že ho začneš sledovat: 
No opět Fatty :D Nikdy se mi nelíbila jeho hodně sprostá mluva, ale pak jsem viděla jedno video a další video a musela jsem pustit další a další, až jsem nakonec dala odběr :)


6.  Youtuber, kterého všichni milují a ty nevíš proč: 
Asi ta Petra zase :D

7. Youtuber, kterého všichni nenávidí a ty nevíš proč: 
Neřekla bych, že přímo nenávidí, ale spousta lidí nejspíše nemá rádo Lilian kvůli tomu, jak kritizuje (a pravdivě!) ostatní youtubery. Já ji mám ale moc ráda, je skvělá :)


8. Nejoblíbenější sourozenecká dvojice: 
Ze zahraničních Youtuberek to budou určitě dvojčata Niki and Gabi, hlavně teda Niki, ta mi příjde taková správně prdlá :) Z českých pak asi A Cup of Style.




9. Jako která youtuberka by jsi chtěla vypadat? Z těch zahraničních rozhodně jako Niki, o které jsem mluvila už v předešlém bodě a z českých rozhodně jako The Nattiness. Ostatně, kdo by nechtěl vypadat jako Česká Miss World 2016? :D A zároveň se mi na ní líbí to, jak je odvážná, průbojná a dokáže si užívat každou minutu.


10. Youtuber, kterého jsi potkala:
A Cup of Style. Pokud sledujete můj instagram, tak víte :)


11. Youtuber, kterého by jsi chtěla potkat:No asi tu Natálku nebo Lilian :) Ty jsou mé nejoblíbenější. Ze zahraničních pak Niki and Gabi a Beautyy Bird.

12. Tvůj nejoblíbenější youtuberský collab: 
To vím naprosto přesně, díky tomu jsem totiž začala sledovat Goga :D


Z dnešního článku je to vše. Budu ráda, když mi napíšete, jak jste na tom vy s youtubery. Třeba napište 3 oblíbené a jednoho, koho nemůžete ani vystát. Mějte se krásně! :)

Štítky: ,