Udělej si radost z fotek

V dnešní době, 21. století, jsou vyvolané fotky bohužel čím dál tím víc out. I já sama mám počítač plný fotek, ale vyvolané fotky snad jenom z dětství a promoce. Velmi mě ale zaujala stránka www.vyvolej.to (tento článek není sponzorovaný, ukazuji vám tuto stránku ze své vlastní iniciativy, nemám za článek zaplaceno ani jsem nedostala fotky zdarma).


Hned jsem si nechala vyvolat několik fotek. Fotky jsou vyvolané v tom nejmenším formátu a jedna stojí 9 Kč. Objednávku ale musíte udělat nejméně o 15 fotkách. Velmi se mi líbí ten rámeček kolem fotek, fotky pak vypadají jako kdyby byly z polaroidu.

Super věc je, že nemusíte nahrávat fotky, které máte uložené v počítači, ale můžete přidat fotky rovnou i z instagramu. Určitě také musím ocenit, že fotky přišly v tomto malém albu, které zabrání jejich poničení.



No a zde je několik z mých pár fotek. Neukazuji vám všechny, protože na některých jsem se svými přáteli a ti by asi nebyli nadšení, kdybych jejich fotku ventilovala takhle na internet. Snad to chápete :)


A co na tuto stránku říkáte vy? Příjde vám to fajn? Já myslím, že je to super vzpomínka a nebo taky dárek pro někoho z rodiny nebo přátel :)

Z dnešního článku je to vše, mějte se krásně! :)

Štítky: