Austrálie, Německo, Belgie || Postcrossing #5

Zdravím!
Vítám vás u posledního článku o Postcrossingu. Alespoň minimálně do doby, než se vrátím zpět do České republiky a budu opět mít možnost posílat. V dnešním článku vám ukážu posledních pět pohledů, které jsem před mým odjezdem do Anglie obdržela. Tak se rovnou do toho pustíme :)


První pohled je od Khrystyny z Kyjeva. Je to dokonce druhý pohled. První se prý někde cestou ztratil, nejspíše ve vesmíru :). Jsem ráda, že si dala takovou práci a poslala mi i ten druhý pohled :)


Tento pohled s krásnou radnicí je z Belgie.


Třetí pohled je z Německa. Ano, dlouho tady opět nebylo Německo :D Každopádně pohled je opravdu krásný.


Čtvrtý pohled je zároveň pohled, který tak trochu nechápu. Když se na něj podívám, hned bych řekla, že je z Anglie. Krásný vintage pohled s Tower Bridge. Ale je z Ruska. Nevím, co tím autor mínil, možná chtěl znázornit cestování. Kdo ví. Pohled je vážně krásný, i když trochu matoucí.


A poslední pohled, který mi zatím dorazil, je z Austrálie. O to větší radost jsem měla, že poslední pohled přišel až tak z daleka. A na známce je dokonce i Kate s Williamem :)


Z dnešního článku je to všechno. Budu ráda, když mi opět do komentářů napíšete, který pohled vás tentokrát zaujal nejvíce. Mějte se krásně! :)

Štítky: ,