Colour Pop oční stíny - recenze

Krásnou sobotu všem!
Tentokrát se setkáváme u recenze produktů, které bohužel nejsou v České republice k dostání. Můžete si je koupit na dekorativka.cz ale s přemrštěnou cenou, na to vás upozorňuji předem. Stíny, které stojí běžně 5 dolarů, tam koupíte nejméně za 225 Kč + samozřejmě poštovné. Já se k nim dostala přes jednu paní, která měla kamarádku v Americe a několik stínů ji dovezla. Byl to ale nevhodný dárek a tak paní stíny rozprodala.


Jak můžete vidět, mám pouze dva odstíny, ale za to odstíny neutrální, které využívám nejčastěji. Nebudu vám ale nalhávat, že jsem nechtěla i některé výrazné. Bohužel na mě ale nezbyly. Světlejší stín je v odstínu Girly a tmavý nese název Farah. Oba stíny nejsou pudrové, ale ani krémové. Je to taková zlatá střední cesta.


Začneme asi světlejším stínem, od kterého jsem moc neočekávala. Podle mě se nejvíc hodí na rozjasnění, ale možná by byl zajímavý i na celém víčku. Jeho pigmentace mě ale velmi pěkně překvapila. Na fotce to bohužel nejde zachytit, ale stín obsahuje i pěkný lesk do růžové barvy. Záleží samozřejmě na úhlu, pod kterým se díváte a také na světle.


Pigmentace stínu Farah je opravdu neuvěřitelná. Je o něco lepší než od stínu Girly, ale to se vzhledem k barvě stínu dalo očekávat. Hodí se skvěle na výplň vnější třetiny víčka, na spodní linku, klidně i do záhybu. Prostě si s ním dělejte co chcete a on vám udělá příjemnou a skvělou službu.


Závěrem bych ráda řekla, že jsem s těmito stíny velmi spokojená. Na víčku vydrží krásně a celý den.
Moc ráda bych vyzkoušela i další produkty této značky.

A jak jste na tom vy? Znáte Colour pop nebo od této značky dokonce něco vlastníte? Jak jste s jejich produkty spokojeni? A uhádnete, jaká knížka mi dnes sloužila jako podklad? Myslím, že ještě lehčí jsem vám to už udělat nemohla :)

Štítky: , ,