Kosmetická abeceda: Téé jako Too Faced

Krásnou středu všem!
V dnešním díle Kosmetické abecedy se podíváme na zoubek velmi hravé kosmetické značce, Too Faced.


Too Faced Co-zakladatel a kreativní ředitel Jerrod Blandino začínal za obchodním domem make-up pult v polovině 90. let. Opět zase chlap, vidíte to? Rychle si uvědomil, že jen několik minut na make-up židli by mohl proměnit a posílit své klienty. Poznal, že make-up je tak mnohem více než jen trochu barvy na ženské tváři, je to okamžik, nálada, nejlepší přítel a mocný spojenec ženy v jednom.
Jerrod trávil noci různými kombinacemi očních stínů se rtěnkami, jak udělat zcela nové produkty, které poté testoval na svých klientkách. Ženy milovaly jeho přístup a to jak jim rozuměl. Tyto produkty byly zábavné a ženské. Jeho výtvory přetvořily kosmetický průmysl.


Brzy se stal světoznámým v kosmetickém průmyslu. Vynalézal své první oční stíny, lesky 24hodinový primer. Inspirace přišla z mnoha stran klasický film, čokoláda, obličeje v lázních na Havaji, ženy a jejich pleť na sjezdovkách. Přestože se do něj Hollywood zamiloval, zůstal Blandino věrný svým zákazníkům, jejichž podpora dostala značku tam kde je dnes. V současné době věří Jerrod Blandino v sílu makeupu více než kdykoliv jindy. Zdroj

Všechny z vás určitě ví, že Too Faced patří mezi tvz. high-end kosmetické značky. Dá se tedy sehnat pouze v parfumériích, konkrétně Sephoře. A čím tato značka zaujala vlastně mě?

Too Faced nabízí obrovskou škálu kosmetických produktů, ať už očních stínů, produktů na rty, řasenek, produkty na tvář apod. Ale nejvíc si tuto značku cením za nápadité a originální názvy produktů a jejich design. To je něco opravdu neuvěřitelného a Too Faced to opravdu umí.

Já měla zatím bohužel jenom jednu možnost tuto značku vyzkoušet a to konkrétně Chocolate Bar Paletku. Pokud chcete vědět, jak jsem s ní byla spokojená, můžete se podívat na recenzi.


Určitě mi napište do komentářů, jak moc jste spokojené s touto značkou vy. A jaká kosmetická značka na písmenko U nás čeká příště? :)

Štítky: , , ,