Kosmetická abeceda: Uúú jako Urban Decay

Krásnou středu všem!
Konečně se dostáváme k mé nejoblíbenější značce kosmetiky - Urban Decay.

Čím si ale mou oblibu tato značka získala?

Urban Decay je cruelty-free značka, což znamená, že její produkty nejsou testovány na zvířatech a usiluje o jeho zakázání. Stejně tak suroviny, které se při výrobě produktů používají, nejsou testovány na zvířatech.

UD je certifikován organizacemi PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) a CCIC (Coalition for Consumer Information on Cosmetics) jako 100% cruelty-free. Urban Decay označuje produkty jako VEGAN , protože neobsahují živočišné ingredience. Značka UD nabízí více než 74% všech produktů s certifikací „vegan“.

Pokud přejdeme k samotným produktům, získaly si mě jejich paletky očních stínů, do kterých jsem jak víte, zamilovaná. Mám doma dvě - Vice 3 a Vice 4, no ale tuším, že "Ježíšek" mi přinese ještě Moondust paletku. Jednou bych také ráda vlastnila i některou z Naked paletek, ale to je ještě ve hvězdách.

Nemyslete si ale, že Urban Decay je jenom o paletkách. Ty sice tuto značku proslavily nejvíce, ale v sortimentu si můžete vybrat celou škálu dekorativní kosmetiky, ať už jsou to tvářenky, rtěnky, makeupy, pudry...cokoliv na co si vzpomenete :)

Já zatím měla možnost vyzkoušet pouze paletky, ale o to víc si je střežím jako oko v hlavě. Určitě si pamatujete recenzi na tuto Vice 4 :)


 A jak se tato značka kosmetiky zamlouvá vám? :)

Štítky: , , ,