Oblíbené podzimní rtěnky

Krásnou středu všem!
V dnešním článku bych vám ráda představila mé nejoblíbenější podzimní kousky. V tomto období nosím nejraději právě tmavší rtěnky, které se odstíny přibližují hodně až k fialové. Nějak mi k podzimu prostě sedí. A tradičně - ani rtěnka od Kate Moss opět nechybí.


A rtěnkou od Kate začneme. Jak jistě víte, okolo června vyšla kolekce dalších rtěnek od Kate Moss v krásném Rose Gold obalu. Jedno se o řadu, která vznikla na oslavu patnácti let spolupráce Rimmelu s Kate. Já si z této řady vybrala pouze jeden odstín a to ten nejtmavší, odstín 53 s názvem Retro Red. Můžeme se na chvíli pozastavit u tohoto názvu? Tahle barva nemá přece s červenou skoro nic společného. Jinak bych si ji totiž nekoupila. Já a červené rtěnky, to nejde moc dohromady.

Jinak je rtěnka hrozně krásná. Výdrž má takovou asi jako všechny ostatní rtěnky od Kate. A po těch sahám vždy, když nevím co na sebe napatlat. To už o něčem svědčí, nebo ne? :)


Druhou rtěnkou, kterou vám dnes představím, je další rtěnka typu "šáhnu po ní, když nevím co na sebe". Tentokrát ale od Essence. Je v odstínu 09 Wear Berries! Název už napovídá tomu, že se jedná o krásný odstín typu "budete vypadat jako kdyby jste spořádali tunu malin a borůvek". Přesně tak tento odstín vypadá. Je to moje nejoblíbenější rtěnka od Essence.


No a teď tu pro vás mám dvě rtěnky od Catrice. Jednu seženete stále, protože není z limitované edice. Jedná se o rtěnku z řady Ultimate stay v odstínu 070 Plum & Base. Tuto rtěnku doporučovala také Shopaholic Nicol, takže bylo opravdu těžké se k ní dostat, protože byla všude vyprodaná. Ale určitě si vyplatí počkat, protože tato rtěnka za to opravdu stojí.


Druhá z těchto rtěnek je bohužel z limitované edice Une, Deux, Trois a nese název CO2 Meet Berry. Takže stejný případ jako ta od Essence - měla by zabarvit vaše rty do odstínu lesních plodů.


Z dnešního článku je to vše. Budu ráda, když mi do komentářů napíšte tipy na vaše oblíbené podzimní rtěnky. Budu se těšit u dalšího článku. Mějte se zatím krásně! :)

Štítky: , , ,