Wibo Go Nude Smoky Edition Palette - recenze

Už při mé červencové návštěvě Polska mi tato paletka učarovala. Na první pohled bylo zřejmé, že tato paletka se až výrazně podobá Naked Smoky paletce od Urban Decay. A nakonec jsem ji tam nechala, s těžkým srdcem jsem odcházela s tím, že mám hodně paletek očních stínů a že další paletku, byť v přepočtu za 300 Kč, domů nepotřebuji.

Jenomže, poslední den v srpnu jsem se do Polska vydala znovu. A věděla jsem, že do polského Rossmanna musím jít znovu. Pro tu paletku. Paletku, která mi další dva červencové dny nedala spát (myšleno samozřejmě s nadsázkou). Pro paletku, jejíchž stíny mě lákalo vyzkoušet. Nikdy jsem žádnou kosmetiku z Polska nebo konkrétně polskou kosmetickou značku neměla. A je moje. Tato kráska za 42 zlotých. A dnes si o ní můžete přečíst recenzi. Tady je Wibo Go Nude Smoky palette.


Musím hned na úvod říct, že se mi moc líbí krabička, ve které je paletka balená. Hlavně to, jak tam jsou vypsané názvy odstínů. Už teď můžete vidět, že odstíny mají jiná jména než v paletce od Urban Decay, ale jsou barevně řazeny úplně stejně. Od světlých po nejtmavší, od nejtmavších po nejsvětlejší.

Samotná paletka vypadá takto, tedy úplně jinak než Smoky Palette od UD. Připomíná mi spíše balení Naked 2 nebo paletek od W7. Je totiž plechová.


Mimochodem, než se nad další fotkou zhrozíte, ráda bych vám něco vysvětlila. V Polsku nemají v drogériích testery. Nebo alespoň tam, kde jsem byla já, nebyl ani jeden, od žádné značky. Tyto paletky byly ve stojanu pouze dvě (a já byla šťastná, že tam vůbec něco je). Jedna byla otevřená, jedna zalepená - což byla ta, kterou jsem si nakonec odnesla já - izolepu můžete vidět na krabičce na první fotce. Myslela jsem, že je zabalená proto, aby se do ní nikdo nedostal. Druhou otevřenou mi otevřela prodavačka, aby mi ukázala, jak stíny uvnitř paletky vypadají. Všechny byly krásné, paletka nepoškozená. Já svou paletku rozbalila až doma (protože jsem s sebou neměla nůžky a tím pádem se do paletky nedostala) a zjistila jsem, že jeden stín je úplně vysypaný a od druhého stínu chybí polovina. Nejspíše někomu spadla a pak ji až v drogérii zalepili a dali opět do stojanu. Dost mě mrzí, že z prvních dvou stínů toho moc nezbylo a také to, že mě prodavačka na to neupozornila a že takové stíny vůbec ještě prodávají. To je ale život, takže se poučte z mé chyby a dávejte si na to obzvláště v Polsku pozor.


Jak ale můžete vidět, paletka obsahuje krásných 12 odstínů, oboustranný štěteček a velké zrcátko. Ano samozřejmě, když je paletka otevřená, opravdu vypadá jako Naked Smoky od UD. Jsem ale ráda, že se výrobci zmohli alespoň na vlastní a velmi pěkné názvy odstínů.


Jak už jsem zmínila, paletka obsahuje oboustranný štěteček, který já nepoužívám, ale myslím, že na cesty v pohodě vystačí.


Myslím, že všechny (stejně tak jako mě) nejvíce zajímá pigmentace. Abych byla upřímná, paletku jsem kupovala s tím, že za takovou cenu bude Wibo něco jako Essence nebo Miss Sporty. Ale když jsem udělala první swatche, byla jsem velmi příjemně překvapena. No posuďte samy:


A abych to ještě vylepšila, řeknu vám, že tyto stíny jsou krásně máslovité, na víčku se neslévají a téměř nepráší. A tím myslím všechny - ať už třpytivé, se shimmerem nebo matné.

Za sebe můžu s čistým svědomím říct, že tohle je nejlepší paletka z drogérie, kterou jsem kdy vyzkoušela! Je jen škoda, že se v České republice nedá sehnat. Ale pokud budete mít možnost navštívit Polsko, určitě po této paletce polské značky Wibo sáhněte. Věřím, že budete velmi spokojené!

Tak co? Jak se paletka zamlouvá vám? :)

Štítky: , ,