Zoella Beauty Candy Cream - recenze

Ahoj všichni!
Ano, vím, je to už hodně dlouho, co jsem vydala nějakou recenzi. Ale příjezdem do Londýna se mi trochu změnil denní režim a nestíhám vydávat články tak, jako dříve. Abych byla upřímná, někdy se mi opravdu nechce psát a proto těch článků není tolik. Raději napíšu jeden článek za 14 dní, ze kterého budu mít radost, než 8 článků za 14 dní, které budou stát za nic.

No a když už jsem v tom Londýně, kterou značku kosmetiky myslíte, že jsem musela vyzkoušet jako první? Samozřejmě tu od Zoelly.
Pokud někdo náhodou Zoellu nezná, je to nejslavnější britská Youtuberka, která vydala tuším už tři knihy a má právě i svou vlastní kosmetickou značku.


Z této kosmetické značky vlastním zatím pouze jediný produkt a tím je tento Candy Cream, tělový krém. Začneme asi balením, to mi příjde opravdu roztomilé a na první pohled rozhodně upoutá. Myslím, že Zoe se v takových baleních opravdu vyžívá a skvěle to k ní pasuje. Objem balení je 160 ml.


Vůni krému je opravdu těžké nějak blíže specifikovat. Je opravdu příjemná, ničím nevtíravá, ale je opravdu těžké rozeznat, po čem krém vlastně voní. Kdybych si nepřečetla složení, jenom těžko bych uhádla, že je v krému extrakt z borůvek. Ale myslím, že krém bude určitě vonět vám všem. 

Krém má velmi příjemnou konzistenci. Není ani řidký ani hustý, prostě tak akorát. Rychle se roztírá a velmi rychle se vsakuje. A díky těm růžovým "mikročástečkám" vám krásně masíruje pokožku. Za mě tedy rozhodně palec nahoru! :)


Zkoušela některá z vás kosmetiku značky Zoella Beauty? Jaká byla vaše zkušenost? :)

Štítky: , ,