Konec With The Charm?

A je to zase tady...

...to období, kdy přemýšlím, co mému blogu vlastně chybí. S každým blogem to tak bylo a vždycky jsem ten blog pak opustila. To tentokrát ale nechci.

Blog With the Charm funguje už skoro čtyři roky a za tu dobu mi neuvěřitelným způsobem přirostl k srdci. Je za ním spousta práce a hlavně moře času, protože mě tento blog neuvěřitelně naplňuje. Stále. Přiznávám, že od té doby, co jsem v Londýně, se blogu nestíhám věnovat tolik jako dřív, ale stále je mou součástí. Je to zároveň i nejčtenější blog, který jsem kdy psala. A vážím si každého čtenáře. Ať už pravidelného, nebo nováčka, který na tento blog pouze zabloudí.

Zároveň ale cítím, že se potřebuji posunout někam dál. A proto přemýšlím nad změnou adresy a názvu blogu. Před již zmíněnými čtyřmi lety jsem vybírala název s myšlenkou, že blog bude zaměřený pouze na kosmetiku. Jak ale vidíte, dnes je to hlavně o mém životě v zahraničí a trocha kosmetiky. A abych pravdu řekla, když jsem se osamostatnila a "utekla od maminky" sem do Londýna, dospěla jsem. A nyní jsem dospěla i do fáze, kdy bych i tento blog chtěla brát mnohem vážněji a dát mu název, který mě bude vystihovat jak zítra, tak za měsíc, dva a nebo také několik let. Jestli mi tedy rozumíte...



Ráda bych do názvu blogu zahrnula své jméno. Líbilo by se mi něco ve stylu "Blog by Lucie", ale tento název je bohužel už zabraný. Pokud máte nějaké tipy na název, který není zabraný a je v takovém duchu, budu jenom ráda, když se se mnou podělíte v komentářích. Nebo bych možná mohla zkusit tento název s vlastní doménou, ale s tím také nemám zkušenosti...Vyplatí se to vůbec?

A také bych ráda znala názor mých pravidelných čtenářů na tuto případnou změnu. Dovedete si představit With the Charm pod jiným názvem? Dokázali byste si na to zvyknout?

Děkuju vám za každý názor. Těším se u dalšího článku, ať už pod With The Charm, nebo novým názvem blogu :)

Štítky: