Parfums.cz mění jméno na Notino.cz

Nebo spíše změnilo jméno už v září. Aneb vyhrávám soutěž o nejhorší blogerku, s kterou kdy kdo uzavřel spolupráci. Proč? Protože teď je únor a já píšu článek až teď.

Ale ne..teď vážně. V listopadu mi domů dorazil balíček od teď už www.notino.cz. A to i přes to, že mám na blogu napsané, že jsem momentálně v Londýně. Takže jsem se k balíčku dostala až po Vánocích, kdy mi ho mamka nechala tady do Anglie poslat. Hned jsem jim ale psala e-mail, takže snad mi bylo odpuštěno :)

Každopádně, přišla mi krásná růžová krabice s černou stuhou a kartičkou s mým jménem, což opravdu oceňuji. A protože toho přišla vážně spousta, rozhodla jsem se vám v tomto článku zatím udělat pouze unboxing. A pokud máte zájem o recenzi nějakého konkrétního produktu, dejte mi vědět do komentářů.


Jak vidíte, přišla toho opravdu spousta. Jako první na mě vykoukla tato termální voda od Vichy a také jejich hydratační krém s SPF 50. Na léto ideální, ale určitě více v Česku, než tady v Anglii.


Dalším produktem je samoopalovací krém od Garnier. Abych pravdu řekla, se samoopalovacími krémy nemám vůbec žádnou zkušenost, ale třeba mu někdy dám šanci.
A s touto bělící zubní pastou se nesetkávám poprvé.


V boxu se nacházel také antiperspirant od Oriflame a hydratační krém od značky Galénic.


Další vzoreček byl opět od Vichy, tentokrát micelární voda. A značka Weleda přispěla svým mandlovým tělovým mlékem pro citlivou pokožku.


Určitě mě potěšil i klasický krém od Nivea, který známe snad všichni. Notino myslelo také na oční okolí a poslalo nám krém od La Roche-Posay. A také gumičku od vlasů, takže čekám, která má kamarádka po přečtení tohoto článku ji zabaví dříve.


A pak už jen hromady vzorečků :)


A dnešní unboxing je u konce. Tímto článkem děkuji e-shopu notino.cz za poskytnutí všech těchto produktů a milé překvapení pro nás blogerky.

A s vámi se doufám uvidím u dalšího článku :) Mějte se krásně! :)

Štítky: , , , , , , , ,