Lucy's Chart - Únor 2017

Krásný den všem!
Po měsíci se opět setkáváme u Lucy's Chart. Příjde mi to jako včera, kdy jsem vydávala tento článek za měsíc leden. Že by proto, že nejkratší měsíc v roce utekl (ano opravdu nečekaně) velmi rychle? :)

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment tohoto měsíce
Oblíbený moment nebo den byl asi ten, kdy jsem si nechala píchnout piercing do nosu, který jsem zvažovala už v České republice, ale stále jsem se k tomu neodhodlala. Ono to jde mnohem lépe, když nemáte v dohledu rodiče a máte kamarádku, která si taky rovnou nechá něco píchnout, že? :))

Tohle samozřejmě myslím s nadsázkou. Svoje rodiče miluju, ale občas jim prostě něco oznámím až po tom, co to udělám. Nemají to se mnou jednoduché :) Ale vzhledem k tomu, že je mi už 23 mi nechávají volnou ruku. Co taky jiného můžou dělat, když jsem od nich vzdálená několik stovek kilometrů? :))

2. Nejoblíbenější písnička
Dneska vám představím něco trošku "drsnějšího", co byste asi ode mě nečekali :) SKRILLEX - Scary Monsters And Nice Sprites. A pak totálně pravý opak, Little Mix s písní Touch a Ariana Grande s písní Everyday :)



3. Nejoblíbenější film/video/seriál
Snad se do této kategorie řadí i nový klip od Tokio Hotel k písni What If. Konečně po dlouhé době videoklip, ve kterém je celá kapela pohromadě :)




4. Věc/moment, který mně udělal pyšnou nebo donutil se stydět
Vraťme se na chvíli ještě k piercingu...nechala jsem si ho píchnout minulé úterý a hned ve středu večer začal brutálně krvácet, takže jsem tam s obavami šla ve čtvrtek znovu. A museli ho vyměnit za větší. V překladu pro piercingless to znamená, že jsem seděla na tom jejich křesle 10 minut v docela bolavé situaci, kdy se jim nedařilo mi starý piercing z nosu vyndat a pak nasadit nový. Ale mám ho, jsem na sebe pyšná, že jsem to zvládla a už se těším, až budu moct kamínek vyměnit za kroužek.

5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt měsíce
Bronze paletka od Essence, na kterou jsem psala recenzi.




6. Propadák měsíce
I tento měsíc je to bez propadáku. Jde vidět, že kosmetiku skoro ani nekupuji.


7. Koupená věc, ze které mám největší radost
To vím naprosto přesně. Adidas Superstar. Kolem těchto bot jsem chodila měsíc a pořád si nebyla jistá, jestli si je koupit nebo ne, protože mě odrazovala opravdu nehorázná cena 75 liber. Nakonec jsem si je ale pořídila a jsem za to ráda. Každý mi je chválí a myslím, že půjdu ještě do jedněch, v jiné barvě. A nebojte, našla jsem je totiž i levněji :)


8. Věc, o kterou jsem se s vámi chtěla podělit
Aneb palačinkový víkend :) První z tesca, kupované, bez mléka a lepku. Druhé home-made :) Sobota a neděle :)


9.  Co mě čeká a nemine v měsíci březen?
Koncert (pro mě už třetí) mé nejoblíbenější kapely Tokio Hotel. A tentokrát tady v Londýně! :)

A jaký byl měsíc únor pro vás? :)

Štítky: , ,