Nákupy - Leden/Únor 2017

Krásný den všem!
Musím uznat, že leden a hlavně únor byl opravdu ve znamení nákupů. A to doslova. Na účtě mi zbylo pouhých 40 liber (díky bohu za další výplatu a za to, že je únor tak krátký měsíc). To sice neznamená, že jsem utratila úplně vše za hadry, přece jenom někdo musí platit i rent, internet, autobus, ale víte jak to myslím.
No tak pojďme se už na to rovnou podívat, třeba vám dám inspiraci :)

Jako první bych vám ráda ukázala tento Polaroid, který mi dělá obrovskou radost. Mám ho ve své oblíbené fialové barvě a vybrala jsem si ho zejména pro jeho roztomilý design. Holky mají úplně stejný, akorát v červené a modré. Takže teď fotíme o 106!  Kéžby. Film je totiž hrozně drahý, takže Polaroid taháme jenom pro speciální příležitosti. Ale i tak jsem ráda, že ho mám. Stál mě okolo 70 liber.


Dále jsem si pořídila v Claire's sadu tří piercingů, z kterých využívám jenom jeden, ten stříbrný. Ani to neplánuji v nejbližší době měnit, protože ucho je opravdu i po čtyřech měsících opravdu citlivé.


Konečně jsem taky měla možnost vyzkoušet štětce Real Techniques. A nezůstalo pouze u nich, koupila jsem si také beauty blender, který opravdu doporučuji. Jsem s ním moc spokojená. Štětec na makeup byl za 9 liber, štětec na tvářenku byl za 10 liber a beauty blender taky.


A teď minuta ticha pro nejlepší řasenku na světě. Colossal od Maybelline. Konečně jsem našla řasenku, která udělá i mé na pikaču řasy krásné. Takže pokud opravdu už nevíte, kterou řasenku vyzkoušet, dejte šanci této. Stála mě 7 liber.


Tento make-up od Rimmel London vychvalují snad všechny české blogerky. A já se k němu dostala až teď v Londýně. Mám nejsvětlejší odstín 100 Ivory a používám ho denně. Už bych ho nedala z ruky. Sjednotí pleť, hezky kryje a vydrží celý den. Já tedy doporučuji :) Tento mě vyšel na 8 liber.


Matte Me rtěnky od Sleek taky velmi překvapily. A vzala jsem si je rovnou ve třech odstínech. Každá z nich stála 5 liber.


Na chvíli přejdeme k oblečení. S kamarádkami jsme si udělaly výlet do Victoria's Secret. Spodní prádlo jsem si od tamaď zatím neodnesla, ale za to dvě mikiny od Pink. Jedna stála nehorázných padesát liber, ale stejně jsem si je odnesla.


Koupila jsem si také nové boty, které jsou opravdu pohodlné jako papučky. Byly zrovna ve slevě za nějakých 20 liber a vyplnily tak mezeru v mém botníku.


Začala jsem chodit do fitka. Zase. Přestala jsem chodit do fitka. Zase. Protože mám zase problémy s nohou, ale to bych musela dnešní článek věnovat zdravotnictví v Londýně. A to opravdu nechci. Co vám ale chci říct je, že jsem ještě předtím naběhla do Primarku a nakoupila si oblečení do fitka. Ceny vám bohužel neřeknu, ale největší radost mám právě z těchto sportovních podprsenek :)


Pokud můj blog sledujete minimálně už půl roku, tak jistě víte, že mám úchylku na leather jackets. V měsíci únoru (a vlastně v časovém rozdílu tří dnů) jsem si koupila rovnou dvě. Světle modrou z T.K.Max za 25 liber a kratší z New Looku za 35 liber.


Odskočím na chvíli ještě ke kosmetice. Mít "magickou" rtěnku od Barry M bylo mé přání už hodně dlouho. Kdo neví o co jde - tuto "zelenou" rtěnku nanesete na rty a ona se vám zbarví do barvy, která by vám měla slušet nejvíce - jinými slovy...pokud půjčíte tuto rtěnku své kamarádce, je možné, že jí se zbarví do nude nebo červeného odstínu, zatímco vám do růžového. Stála tuším 5 liber a její výdrž je opravdu neskutečná.


A pak na klasiku Stay Matte pudr od Rimmel London - ale s novým designem, s podpisem Rity Ory.


S bundičkama jsem ještě neskončila - konečně mám taky bomber. A v tomhle není vůbec zima. Stačí pod ním mít pouze tričko a jsem maximálně spokojená. Byl ve slevě v H&M za 20 liber :)


Protože se mi oblečení nahromadilo opravdu moc a nechci, aby tento článek byl dlouhý až do Číny, ukážu vám asi poslední dva nebo tři kousky, které si určitě nechci nechat pro sebe.
Prvním z nich je tato krásná leather skirt ze Zara. Nepamatuji si přesně její cenu, ale velikost si pamatuji naprosto přesně. Sko. Mě pořád sedí Sko (error?).


Top, který jsem zatím ještě ani jednou neměla na sobě (ale plánuji to, přísahám!) je také ze Zary :) Ten stál myslím okolo 12 liber.


Poslední věc, kterou bych vám ráda ukázala jsou tyto nehorázně drahé (nafackej si Lucie) Adidas Superstar. Ale když já kolem nich chodila měsíc a pořád jsem na ně koukala tím štěněcím pohledem, že i prostě za těch 75 liber musely být moje. No nejsou krásné?


A čím jste si udělali tento měsíc radost vy? :)

Štítky: , , , , , ,