Comeback a nový vzhled!


Hlásím návrat!
Možná Určitě jste si nemohli nevšimnout toho, že se blog na téměř dva měsíce odmlčel. V dubnu a v květnu jsem přidala pouze dva příspěvky, což je na můj blog obrovský nezvyk. Potkala mě "blogerská krize" a já nevěla o čem psát. A když už jsem měla námět na článek, neměla jsem pro změnu chuť ho sepsat. S tím samozřejmě taky souvisí obrovský pokles návštěvnosti, který byl jednou z příčin, která mě "nakopla" se vrátit. Protože já přece miluju zpětnou vazbu od mých čtenářů, kteří mi byli věrní a chodili sem i přes to, že se tady dlouho nic neobjevilo. A za to vám děkuji!


Má "blogovací pauza" trvala dva měsíce a na začátku června mi začalo chybět pravidelné přispívání článků. A co víc, začalo mi chybět i psaní recenzí (poslední recenze se tady objevila snad před začátkem roku 2017!). S psaním blogu jsem rozhodně přestat nechtěla. Je tolik věcí, o které se s vámi chci podělit! Jenom už to nebude tak často, jak jste byli v roce 2016 zvyklí. Budu se snažit psát kvalitnější a propracovanější články, proto jich nebude vycházet tak moc, jako kdysi. Doufám, že raději oceníte kvalitu než kvantitu.


S "novým začátkem" jsem se rozhodla i pro nový design. Minimalistický, přehledný a čistý. S tím jak se vyvíjím, se vyvíjí můj blog a i přes to, že z minulého designu jsem byla (v té době, kdy jsem ho nastavovala) unešená, nadšení mě po roce opustilo a chtěla jsem něco nového. Snad se vám změna líbí. Určitě mi dejte vědět, s kterým z vzhledů jste spokojeni víc.

K dnešnímu informačnímu článku je to asi vše. Děkuji všem za přízeň, kterou jste mi věnovali a doufám, že mi ji budete věnovat i na dále! Věřím, že se blog vrátí na takovou úroveň, na které byl předtím, a že se posune ještě mnohem výš! :)

Zatím se mějte krásně!
Lucie

Štítky: