Nákupy - Jaro 2017


Už je to pár měsíců, co se tady naposledy objevil nakupovací článek. I přes to, že nakupuji docela často, nejsou to zase úplně věci, které by stály za zveřejnění. Nakonec jsem přece jenom pár kousků vybrala a třeba vás něčím inspiruji.

Možná, že jsem v některých předchozích článcích zmínila, že bydlím od Primarku opravdu kousek. Nakupuji tam tedy dost často, převážně věci do domácnosti. Občas se mi ale podaří najít i hezké kousky oblečení. Jedním z nich jsou tyto burgundy jegginy :)


Co se týče doplňků do domácnosti, ráda bych vám ukázala tuto deku, která mi dělá radost opravdu každý den a povzvedla můj pokoj zase na trošku hezčí úroveň.


Když jsem byla na "dovolené" v Česku, udělala jsem v Praze svůj historicky první nákup v Lush. Do této prodejny jsem se chystala už opravdu dlouho a nejraději bych jim to tam vykoupila všechno. Ale umírnila jsem se a odnesla jsem si pouze dvě bomby do koupele, z nichž jsem použila Golden Egg a tu druhou jsem věnovala mamce.


V Česku jsem si také koupila knížku 14 000 things to be happy about, po které jsem pokukovala taky hrozně dlouho. Stála 299 Kč.


No a posledních pár kousků je z naší anglické drogérie Superdrug. Některé tyto produkty však můžete sehnat i v Česku.

První z nich je maska na obličej od značky L'Oreal Paris. V roce 2017 se roztrhnul pytel s černými maskami na obličej, které by měly vytáhnout všechny nečistoty a černé tečky na vašem obličeji. Tu od L'Orealu jsem vyzkoušela zatím jenom jednou, takže nemůžu úplně posoudit její funkčnost. Ale naše první rande dopadlo vcelku dobře. Určitě jde na vašem obličeji vidět, že maska "pracuje" a něco dělá.


V květnu jsem si dala za úkol naučit se s nalepovacíma řasama (a stále s nimi neumím), protože pozvednou makeup looky zase o level výš. No a kdo mě zná, tak ví, že před pár lety byla Cheryl jedna z mých nejoblíbenějších zpěvaček, takže proto jsem si zvolila řasy, která ona navrhla.


Předposlední produkt, který vám dnes ukážu, je šampón, s kterým jsem velmi spokojená. Značku Aussie vám můžu rozhodně doporučit. U nás se dá sehnat v Dm drogérii.


No a poslední produkt můžete vidět už z předchozí fotky. Jedná se o vůni od Zoelly. Tady v drogérii jsou k dostání tuším čtyři varianty. Já sáhla po vůni s názvem Let's Spritz!


Z dnešního článku je to vše. Budu ráda, když mi do komentářů dáte vědět, zda byste si taky některou z těchto věcí pořídili :)
Mějte se krásně!
Vaše Lucie

Štítky: , , , , , ,