#3 Co jsem dnes jedla | Další smoothie a batata harra


Jak můžete vidět, i můj další den volna jsem započala opět se smoothie ze Starbucks (pokud tedy nepočítám horkou vodu s citrónem, kterou si chci teď dávat každé ráno). Šla jsem si pro mé oblíbené Green Smoothie, které jsem vám ukazovala v předchozím článku. To ale bohužel neměli, takže jsem se musela spokojit s klasickým Berry Smoothie, které obsahuje meloun, hrozny, jahody a borůvky. To vše je mixované s jablečným džusem.


Smoothie jsem si vypila cestou na Oxford Street, kde jsem se procházela obchody s nadějí, že tam objevím něco pěkného na sebe a zlepším si tak náladu. Nevím proč, ale posledních pár dní upadám do deprese, takže jsem si chtěla udělat radost. Prošla jsem Forever 21, Urban Outfiters, Bershku, Zaru...ale nic hezkého v přijatelné ceně jsem neobjevila. Pokud bych teda nechtěla další bundičku z Bershky a to by se na mě už doma dívali jako na blázna. Protože už tak mám minimálně na každý den v týdnu jednu. Pokud by vás zajímala sbírka mých bundiček, určitě mi dejte vědět do komentářů.

Nakonec jsem pořídila pouze kraťasy a dvě podprsenky (konečně s oddělatelnými ramínky!)  v Primarku a jela domů. Cestou jsem zaběhla do Tesca na nákup, koupila si kafe a šla jsem si udělat menší oběd.

Na obrázku můžete vidět předpřipravené bezlepkové palačinky z Tesca, které stačí hodit pouze na pár minut do mikrovlnky. Já na ně pak dala ještě jogurt a borůvky. A nakonec jsem snědla jenom dvě, takže to zase taková kalorická bomba nebyla :)


No a protože jsem hrozně líná vařit, když musím vařit jenom pro sebe, rozhodla jsem se si pro večeři zajít do restaurace ke svým přátelům. Pokud jste někdo náhodou z Londýna, tak možná znáte íráckou restauraci Valentino na Edgware Road. A protože tam pracovala L. s kterou jsme přijely do Londýna společně a proto, že tam pracuje můj ex přítel, mám tam pár známých (ať už v kuchyni díky němu, nebo pár servírek).

A proto, že mě z nějakého pro mě nevysvětelného důvodu má rád boss, dostala jsem slevu. Těžko říct, jestli je to kvůli L. nebo kvůli mému ex K., každopádně boss přišel za novým číšníkem se slovy, ať mi dá slevu a pak ještě nezapomněl dodat "kdykoliv tady ona příjde, vždycky dostane slevu, ano?". Opravdu netuším, čím jsem si to zasloužila, ale rozhodně se za to nezlobím :))

Z restaurace jsem si tedy odnesla Haloumi cheese,chleba a batata harra, které jsem si pak dala doma ještě s vajíčkem a kukuřicí, což jsem taky neměla šanci celé sníst :) Ale vypadalo to krásně.


A to bylo taky poslední jídlo, které jsem v pondělí měla. Dali byste si něco z mého pondělního menu? :)

Štítky: ,