London Room Tour


Už jsou to téměř tři roky, co jsem vás nechala nakouknout do mého pokoje doma v Ostravě. Stěžovala jsem si, jak v něm nejsem spokojená, ale časem jsem přišla na to, že nezáleží ani tolik na nábytku, který tam máte, jako na tom, jestli se tam opravdu cítíte jako doma.
Jenomže já mám teď domovy dva. Jeden v Ostravě a druhý v Londýně. A tak jsem se rozhodla vám představit i mé druhé království. 

I přes to, že i tento pokoj sdílím s někým jiným, vybavením je mi možná i dokonce bližší, než můj domov v Česku. Udělala jsem si ho totiž více podle sebe (a taky podle toho, co dům dal). Nevěřili byste jak tenhle pokoj vypadal, když jsem se do něj nastěhovala. Jedna (ještě k tomu rozbitá) komoda, jedna šatní skříň, dvě postele a tím to haslo. Nic víc, nic míň. Už tady ale žiji zhruba od poloviny října, takže pokoj nějakou tu podobu dostal. Tak se do něj pojďme podívat.

Fotka, kterou vidíte v úvodu článku ukazuje, jak vypadá pokoj na první pohled, když do něj vejdete. Dvě postele. Moje je samozřejmě ta se srdíčkovými polšťářky, které můžete koupit v Primarku.


Uznávám, stolek, který je mezi našimi postelemi je trošičku messy a pořád je na něm něco. Já tam mám například knížku 14 000 Things To Be Happy About, krém na ruce, plyšáka od Kristýnky a Polaroid.


Nejoblíbenější část mého pokoje je rozhodně moje postel, která je u obrovského okna. Když jsem byla malá, nenáviděla jsem spát u oken. Tady jsem si to ale začala užívat.
Všechno, co se na posteli nachází - deka, polštářky, povlečení apod. je z Primarku. Pandího plyšáka můžete sehnat v Ikea.



Jak už jsem zmínila, vedle postele je obrovské okno, na jehož parapet jsem si přidělala světýlka (také z Primarku). Na parapetu pak mám svíčku, která je v takovém "lampionku", obojí opět z Ikea. Dále tam mám dvě uschlé růže, tu modrou od mé bývalé spolubydlící, se kterou jsme přijely do Londýna společně. Dostala jsem ji k narozeninám (protože L. ví, že modré růže miluju) a je to nejhezčí kytka, jakou jsem kdy v životě dostala. A ta druhá je od nynějšího (řekněme) spolubydlícího, takže jsem si ji taky nechala.


Takto nějak vypadá můj výhled :)


Na druhé straně parapetu se nachází ananasová dekorace (Primark), prázdná Yankee Candle, do které odkládám drobné, které jednou možná pak zanesu na výměnu do banky a dvě svíčky.


Uprostřed pokoje se nachází malý stolek (Ikea), na kterém je většinou nějaká kytička - ať už od spolubydlících nebo kluků z práce.


Za stolkem (vedle okna) je komoda, která je také z Ikea. Je na ní položené zrcadlo, na kterém jsou ananasová světýlka z Primarku. Na jedné straně komody se nacházejí nějaké pánské věci (upřímně ani nevím, co všechno tam kromě deodorantu má) a na mé straně je menší zrcadlo, pár voňavek, štětců a rtěnek.


Jak můžete z předešlé fotky vidět, máme v pokoji i obrovské zrcadlo, díky kterému můžu vidět celou svou postavu a celý svůj outfit. Pod zrcadlem se nachází botník, kde jsou pouze mé boty.


Vedle tohoto zrcadla je gauč, na kterém jsou dva polštářky - opět z Primarku.


No a poslední částí jsou naše šatní skříně.


No a z mého pokoje je to vše. Není to sice nic velkého, ale myslím, že to vůbec není špatné na pokoj, ve kterém více méně (hlavně on) jenom přespáváme.
Co myslíte?

Štítky: