Too Faced Glitter Bomb Palette - Recenze


Hned v úvodu se vám přiznám, že ke koupi této paletky jsem se nechala zlákat reklamou na instagramovém účtu značky Too Faced. Jako každé ráno jsem po probuzení procházela sociální sítě, až jsem tam narazila na reklamu na tuhle krásku. Paletka mě zaujala na první pohled a tak jsem se dala do hledání různých recenzí na youtube. A i přes rozpačitost některých youtuberek, jsem si paletku pořídila. Pokud chcete vědět, jak u mě paletka obstála, rozhodně pokračujte ve čtení tohoto článku.



Jsem straka. Miluji vše, co se třpytí. A tak mi za týden od objednávky přistála paletka do poštovní schránky. Přišla v krásné růžové krabici, kterou jsem nedočkavě rozbalila. Paletka je vložená do krásné matné krabičky s barevným potiskem s názvem paletky.


K paletce je uvnitř přibalen ještě mini návod, který vám dá pár tipů na líčení, kterými se můžete při prvním oťukávání s paletkou řídit.


Teď už k samotné paletce. Obal paletky je přenádherný. Designově rozhodně jedna z nejkrásnějších paletek, kterou vlastním. Celá černá matná (což má jednu nevýhodu - velmi rychle se umaže), s vyřezanými písmeny Glitter, ve kterých jsou prosím vás pěkně - třpytky. Snažila jsem se to na fotku zachytit co nejlépe, snad to uvidíte.


Uvnitř paletky je velké zrcadlo, ve kterém se při líčení krásně vidíte. Dále se v ní nacházejí dva matné stíny - bílý pro rozzáření a černý pro ztmavení. Oba jsou velmi pěkně pigmentované. Hvězdami celé paletky jsou samozřejmě třpytivé stíny, kterých je v paletce osm.


No a teď už k tomu, co samozřejmě všechny zajímá asi nejvíce - pigmentace.
Na první fotce můžete vidět Brightening a Intensifying base, tedy zesvětlující a ztmavující bázi.


Ostatní stíny vám chci ukázat více podrobně. Proto jsem se rozhodla vám u každého stínu udělat 4 swatche - první ukazuje stín sám o sobě, druhý s bází pod třpytky od NYX (kterou vám na následující fotce ukážu - já osobně třpytivé stíny bez ní nepoužívám), třetí s Brightening base a čtvrtý s Intensifying base.


První stín - Fairy Dust


Confetti


Hot Damn!


Glitter Goals


Rosé All Day


Work It


Oh, It's on!


Splash


Pigmentace úžasná, nemyslíte?

Co se týče výdrže stínů, ta je také velmi dobrá. Většinou se maluji už kolem 10 - 11 ráno a makeup sundávám po práci kolem druhé hodiny ranní. Pravdou ale je, že pod stíny dávám primer (ale to pod každé) + bezbarvý stín + bázi pod třpytky a ještě na závěr celý makeup zafixovávám fixačním sprejem od Makeup Revolution. Takže by v tom byl čert aby to líčení nevydrželo :)

Stíny je vhodné nanášet na sucho i na mokro, prsty nebo štětcem. Štětec vám z paletky nabere opravdu krásné množství, ale pokud opravdu požadujete hodně velkou intenzitu, doporučuji stíny nanést prstem.

Já jsem s paletkou tedy velmi spokojená a rozhodně je to jedna z mých úplně nejoblíbenějších paletek! Mám pro vás i jednu fotku s rychlo - líčením, abych vám ukázala, jak vypadají stíny na víčku. Při líčení jsem se nechala inspirovat reklamou, která mě právě "přinutila" si paletku koupit. Reklamu vám přikládám hned pod fotku :)

Tato paletka je z limitované edice a bohužel netuším, jestli se dostane i do České republiky. Každopádně si ji můžete koupit jako já na internetu na Toofaced.com, kde stojí 33 liber, což je v přepočtu cca 1000 Kč.

Z dnešního článku je to vše, budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jak se vám tato paletka zalíbila a jestli také uvažujete nad její koupí.
Budu se na vás těšit u dalšího článku.
L.




Štítky: , ,