Nákupy - Léto 2017


Po delší době jsem si pro vás připravila opět nakupovací článek. Nahromadilo se mi pár věcí, které bych vám ráda ukázala. Bohužel to tak vypadá, že je to jeden z posledních nakupovacích článků na nějakou dobu. Jednak chci šetřit peníze a jednak taky proto, že mám momentálně nějaké menší problémy a nejspíše se budu muset stěhovat a vrazit tak nějaké peníze do bydlení. Tak si ten dnešní článek pořádně užíjte :)


Jako první bych vám ráda představila primer pod třpytky od značky NYX. Třpytivé líčení si užívám teď víc než kdy dřív, takže tento primer využívám opravdu každý den. A rozhodně ho můžu doporučit. Logicky jsem do nákupního košíku vložila i pár třpytek. Jedny od NYX a dvoje od značky Violet Voss.



Obrovské nadšení jsem měla už v minulosti i pro značku Gerard Cosmetics, takže jsem si u nich objednala jednu rtěnku a jeden lesk na rty. Dámy, byly byste rády za recenzi? :)


Jako další vám tady ukážu botky z Primarku, které jsem na sobě bohužel neměla ani jednou. Koupila jsem si je na léto, ale od té doby je tady pořád zima a déšť. Snad ale pro ně najdu využití.


Druhé boty jsem si kupovala přes internet, a protože jsou to wedge sneakers, tedy tenisky na klínku, musela jsem si koupit velikost 35 (normálně nosím 36). Jedny tyto boty mám doma v Česku, ale tady mi hodně chyběly, takže jsem si koupila tento typ obuvi i tady. A dostala jsem za ně hned pochvalu, takže mi dělají radost.


Jako další tady mám dvě crop mikiny s mým jménem. Růžová s černým třpytivým potiskem a černá s trošku menším stříbrným potiskem. Musím se přiznat, že raději mám asi tu růžovou a ráda ji kombinuji s černými kalhoty a wedge sneakers z předchozí fotky. Krásně k sobě díky bílému zipu na mikině a bílé podrážce na botách ladí. Co na ni říkáte vy?


I v Primarku se dají najít hezká letní trička. Už dlouho jsem chtěla zkusit tričko bez ramínek, obrovský trend. Konečně jsem do něj našla i podprsenku se sundávacími ramínky. Akorát s kvalitou toho trička moc spokojená nejsem, takže ho zase tak často nenosím.


Naopak věc, která mi dělá obrovskou radost, je tato krásná rudě červená bundička z Bershky. Mají je tam snad ve všech barvách a uvažuji, že si skočím ještě pro bílou (a to jsem viděla ještě fialkovou v River Island, ale za 60 liber jsem ji tam teda nechala :( - no prostě jsem na bundičky nemocná jako blázen). Stála mě tuším kolem 26 liber a dělá velkou parádu.
Poraďte mi, jak bych měla zkombinovat bílou bundičku a možná skočím i pro ni :D


Věc, kterou teď nosím hodně často, je toto dvoudílné tričko. Dostala jsem za něj hrozně moc pochval a zrovna i teď ho mám opět na sobě. Koupeno přes internet, takže si bohužel nepamatuji odkud přesně.


Další věc pro vás není rozhodně novinkou, protože jsem na ni psala i recenzi. Jedná se o Glitter Bomb Palette od Too Faced :)


Mikča, která mi dělala radost pouze chvíli, je také kupovaná přes internet. Je to oversized mikča, s nádherným potiskem. Už jsem samozřejmě viděla svůj outfit a všechno, ale mikča je mi bohužel obrovská. Je to nejmenší velikost, takže ji bohužel nemůžu ani vyměnit. Tak uvidím, jestli ji nechám nějak upravit, protože přibrat do ní rozhodně nemám v plánu.


Druhá mikča je ze stejného e-shopu, stejná velikost, ale je mi dobrá a taky dělá velkou parádu.


Další bundička, která mi visí v šatníku je tento dá se říct mint bomber, který se hodí na takové ty chladnější večery. Nijak zateplený ale není. Kupovala jsem ho v TKMax a stál mě asi 10 liber.


No a pak už tady mám poslední dvě tríča. První je ze Zary a druhé jsem kupovala tuším v New Looku.


No a čím jste si udělali radost v poslední době vy? :)

Štítky: , , , , , ,