What is in my bag?


Nápad na tento článek vzniknul tak trochu neobvykle. Úplně upřímně říkám, že jsem si potřebovala uklidit v mé kabelce. Věřím, že někdy v roce třeba 2014 jsem stejný článek už napsala, ale tak proč si nedat jeho update? Pokud vás tedy zajímá, co ve své kabelce ukrývám, přečtěte si článek až do konce.


Kabelka, kterou momentálně tahám ze všech nejvíce, je tato od značky Guess. Jsem s ní velmi spokojena, zejména proto, že je dost velká, abych tam narvala oblečení, které nosím v práci. Příjde mi, že by se do ní vešel celý svět, protože těch věcí, co tam kolikrát tahám...no, kluci kolem to počítají po kilech. A mám ji ráda i kvůli její černé barvě, takže ji můžu nosit skoro ke všemu.


Co nikdy nesmím s sebou zapomenout je samozřejmě můj iPhone, peněženka a klíče. Peněženku mám ve své oblíbené vínové barvě, také od značky Guess. Svazek klíčů (alespoň těch od bytu v Londýně) mám velmi chudý. Dva klíče a dva přívěsky. Elko na klíčích jsem dostala od kamarádky Markét a druhý přívěšek od mého bývalého manažera v restauraci tady v Londýně.


Na rovinu přiznávám, že jsem velký závislák na sociálních sítích a celkově na svém telefonu. Proto mám pro jistotu rovnou dvě power banky, protože co kdyby náhodou byla jedna vybitá?


V mé kabelce nesmí chybět rozhodně krém na ruce, nějaký tělový sprej nebo vůně a kartička na autobus tzv. Oyester Card. Ti, co byli v Londýně učitě vědí, o co jde :)


V jednom z mých předchozích článků jsem zmínila, že deštník v Londýně je opravdovou nutností, takže i on má v mé kabelce své místo. Za posledních 14 dní jsem si udělala taky zásobu mentolových bonbomů a Halls, protože jsem měla problémy s hlasivkama a bolestí v krku. A taky zásobu kapesníčků.


Nosím s sebou i pár léků, protože nikdy nevíte, kde vás co chytne. Třeba průjem, alergická reakce nebo bolest hlavy. A tak nosím od všeho trochu. No...a taky kondomy. Sice jsem teď sama, ale jeden nikdy neví. Takže jsem raději opravdu vybavena na úplně všechno :D


V mé kabelce nesmí chybět ani antibakteriální gel, pro případ, že se chci najíst a nemám si kde umýt ruce. A taky tam mám propisku a bloček, protože v práci dělám občas servírku. A myslím, že je to vhodné i normálně mimo práci.


Bez sluchátek nevycházím nikdy z domu, takže i ony jsou součástí mé kabelky.


A jako poslední se tam nachází kosmetika. Převážně tedy hromada rtěnek, abych byla upřímná, ostatní kosmetiku s sebou nenosím. Tak nějak se vždy namaluji doma a věřím, že to celý den prostě vydrží :D

A dále občas přibalím nějaké pití nebo svačinu.

Je něco, co vás v obsahu mé kabelky překvapilo? A je něco, co jsem nezmínila a vy se bez toho nemůžete obejít? Dejte mi vědět v komentářích :)

Budu se těšit u dalšího článku.
Lucie

Štítky: ,