Má londýnská běžná denní rutina


Po malé několika denní pauzičce jsem opět zpátky. Můj život je teď bohužel jeden velký mess, takže se to i trošičku podepsalo na blogu. Ale o tom třeba někdy jindy. Dnes bych vám ráda ukázala, jak vypadá má běžná denní rutina tady v Londýně. Od budíčku až po "večerku".

Svůj den začínám okolo desáté hodiny ranní, na kterou si chystám vždycky budík, i když bych mohla vyspávat až do dvou hodin. Ale to bych měla pocit, že jsem za ten den nic neudělala, pouze pracovala. Takže si vždycky chystám budík na deset. To pak ještě polehávám v posteli a koukám, co je nového na youtube a sociálních sítích.

Kolem 10:30 se vypravuji do koupelny, kde udělám ranní hygienu a sprchu. Poté se zabalím do svého oblíbeného županu a skončím opět v posteli, kde si dělám makeup. Kdysi jsem neměla žádný pořádný stolek, takže jsem zvyklá takto. Uznávám, že to asi není úplně nejvhodnější způsob, ale mi vyhovuje. 


Během mého líčení si ještě stihnu zavolat domů rodině nebo přátelům. Většinou je to každý den, nebo se alespoň o to snažím. Poté volím svůj outfit, což v Londýně není zrovna nic jednoduchého. Musíte počítat s tím, že každou chvíli může začít nečekaně pršet nebo s tím, že když začínáte práci v 16 hodin a končíte o půl noci, bude teplotní rozdíl opravdu velký. Hlavně tedy teď v zimě a na jaře. Já pro dnešní outfit zvolila bílé džíny ze Zary, černou mikinu a mou oblíbenou černou bundu z TKMaxx.


Pak mě čeká snídaně. Někdy ji mám doma, jindy si ráda zajdu ven kouknout po obchodech nebo do Starbucks, ve kterém pracuje má kamarádka. Proto tady dneska mám latté, blueberry muffin a ostružiny.


Po snídani pak obvykle relaxuji. Buď jsem někde venku a koukám po obchodech, uklízím a nebo jsem doma, píšu články na blog, sleduji videa a seriály. Takto trávím dopoledne před prací.


Okolo 15:40 odcházím do práce. Začínám sice až v 16:30, ale s londýnskou dopravou nikdy nevíte, tak raději jezdím s předstihem. Věřím, že bych nemusela, ale ráda jsem v čas na místě. Pracuji až do 23:30.


Po práci jezdím většinou rovnou domů, kde většinou ještě dvě hodiny sedím a kecám se spolubydlícími. Chodím spát kolem druhé třetí hodiny ranní a tím pak můj den končí. Snad se vám dnešní článek líbil, budu se na vás těšit zase příště.

Lucie

Štítky: