Lancôme Make-Up Event London


Poslední březnové úterý jsme se s kamarádkou procházely po jednom londýnském obchodním centru - Westfield v Shepherd's Bush. Zašly jsme do jedné prodejny kosmetiky (protože jsem samozřejmě musela jít zčeknout, jestli mají novou paletku od Urban Decay nebo ještě ne) a byly jsme úplně náhodou pozvány na Make-Up Event, který se konal teď v pátek 6. dubna. Pokud vás zajímá, jak to celé probíhalo, rozklikněte tento článek.

V obchodním centru Westfield najdete několik klasických obchodů, které byste hledali i u nás např. Zara, Deichmann, Bershka apod. A také několik obchodů, které v Česku rozhodně neobjevíte jako je např. Victorias's Secret. Součástí Westfieldu je také velká prodejna Debenhams, kde můžete koupit snad všechny high end kosmetické značky - od Urban Decay přes MAC až po Too Faced nebo Lancôme, kde se konal již zmíněný Make-Up Event.

Ani v podstatě nevím, jak došlo k tomu, že jsme seděly v kosmetickém křesle a nechaly se líčit. Jak už bylo řečeno, oslovily nás paní od Lancôme, my tam nechaly naše telefonní číslo a řekly jsme si, že alespoň vyzkoušíme něco nového před tím, než půjdeme do práce. 

Abych byla upřímná, na tu akci jsem úplně zapomněla. Připomněla mi ji až O., která se mě den před tím zeptala, v kolik se vlastně další den sejdeme. Trochu jsem na ni koukala, o čem že to vlastně mluví a když jsem přišla na to, že jsem zapomněla, že by nás měl někdo další den líčit, moc se mi tam ani nechtělo. Každopádně jsem chtěla O. udělat radost a tak jsme se tam další den vydaly.

Na klasiku jsme sebraly Uber (protože komu by se chtělo štrajchat autobusem přes půlku Londýna),  a zašly si na kávu a palačinky k snídani, které byly naprosto výborné. Můžete si na ně dát téměř cokoliv, všechny druhy čokolády, nutellu, karamel, ovoce, lentilky nebo třeba oreo. Já nakonec zvolila kombinaci hořké a bílé čokolády s jahodami a marshmellow.


No a pak už jsme si šly sednout do kosmetického křesla. Celá akce začala v půl třetí, seznámily jsme se s našimi make-up artistkami a nechaly si udělat přirozené líčení do práce. Mou make-up artistkou byla Maja Rikner, kterou můžete najít na instagramu jako @majamakeups.

Celé líčení bylo doprovázeno i výkladem jak správně pečovat o pleť, jak správně pleť odlíčit nebo naopak připravit pro makeup. Maja byla hrozně fajn, popovídaly jsme si jak o její práci, tak o mé práci nebo líčení, které na sobě preferuji.

Akce trvala zhruba půl hodiny a neodešla jsem s prázdnou. Maja mě celkem ukecala ke koupi Lancôme makeupu (a ve výsledku jsem za to ráda) + tvářenky, která mi původně přišla docela oranžová, ale na mé pleti vypadá opravdu hezky a věřím, že kdybych se náhodou někde tady v Londýně opálila, bude vypadat ještě lépe.


Dostala jsem také několik vzorečků, např. jejich řasenky nebo krémů. A taky vzorek mé nejoblíbenější vůně na světě - La vie est belle. Tak mám alespoň maličké balení do kabelky.


Závěřem bych řekla, že jsem nakonec ráda, že jsem na tuto akci šla. Alespoň jsem na chvíli vypnula a relaxovala. Jediné, co mě trochu mrzí je, že jsem si nemohla dovolit požádat o nějaké výrazné líčení, protože jsme hned po skončení akce jely hned do práce. Tak třeba zase někdy příště. Jak se vy stavíte k takovým akcím? :)

Budu se na vás těšit u dalšího článku.
Lucie

Štítky: , , , , , ,