Moje SOS/cestovní kosmetická taštička


Už dlouho jsem vám nepředstavila svou oblíbenou kosmetiku. Nebo lépe řečeno kosmetiku, která mi "zachraňuje život", kterou si občas do kabelky prostě hodím a vím, že najdu úplně vše, co potřebuji. Svou "menší" kosmetickou taštičku netahám každý den, ale pouze v případech, kdy vím, že bude potřeba. Např. když budu spát u svého přítele (kterého momentálně nemám) a pojedu rovnou do práce, budu cestovat, trávit noc na letišti nebo prostě nebudu mít příležitost jet od kamarádky domů se nalíčit. A co se v takové mé must have kosmetické taštičce nachází, uvidíte v dnešním článku.
Produkty samozřejmě musím něčím nanášet, takže s sebou beru jeden blendící štětec (tento je od E.L.F a je můj nejoblíbenější), další štětec na oční stíny (Essence) a štětec, kterým jsem schopná nanést jak makeup, tak ho i zapudrovat (Ebay).
Občas si s sebou vezmu i beauty blender (Real Techniques). Jak můžete z fotky vidět, "občas" znamená docela často, protože je už celkem na odpis a budu si muset pořídit nový. Dále můžete vidět i můj nejoblíbenější pudr Stay Matte (Rimmel London).


Na další fotce můžete vidět mé nejpoužívanější "cestovní" stíny. Do té malé taštičky se toho moc nevleze, takže asi nikoho nepřekvapí dva monostíny (Urban Decay). Zvolila jsem stíny Space Cowboy a Diamond Dog, protože jsou to takové ty "nanesu tě na celé oční víčko a jsem v pohodě" stíny. Jako základ do očního ohybu používám stíny z Bronze paletky (Essence), která mi slouží už hodně dlouho. A málem bych zapomněla i na bázi pod třpytky (NYX), bez které se již zmíněné monostíny neobejdou.


Jako velkou výhodu v těchto případech vidím miniaturky. Na fotce můžete vidět miniaturku řasenky (Lancôme), která je opravdu jako dělaná pro tyto SOS účely. Rozhodně mi taky nesmí chybět tužka na oči (Maybelline), s kterou dělám oční linky, bez kterých si své líčení už nedokážu představit. Příjdu si pak jako nenalíčená. 
Nesmí se zapomínat i na obočí, takže s sebou beru jak tužku na obočí (Catrice), tak i gel na obočí (Alverde). Rozhodně nesmím zapomenout ani bázi pod oční stíny (Essence) a v neposlední řadě také korektor (Maybelline). Jak můžete vidět, nemám tam žádný makeup. Pokud cestuju jenom na den nebo dva, nepříjde mi to důležité. Snažím se nabrat co nejvíc produktů, do co nejmenší možné taštičky (Zoella Beauty).


Ano, uznávám, že na SOS taštičku je to docela dost, ale já si prostě nemůžu pomoci. Možná jednou dojdu do fáze, kdy to ještě více zredukuji. Už tak mi tam ale chybí nějaká velká paletka očních stínů, nebo barevné monostíny, makeup, tvářenka, bronzer a highlighter. Bez toho se celkem obejdu, pokud tomu tak není každý den.

A jak jste na tom vy se svými taštičkami? Ubraly byste něco nebo naopak dokonce přidaly? 

Budu se těšit zase příště.
Lucie

Štítky: , , , , , , , , , , ,