Nákupy - Jaro 2018


Příjde mi, že nakupovací článek jsem nepsala už celou věčnost a přitom je to teprve něco okolo měsíce a půl. Za tu dobu se mi ale sesbíralo pár kousků, které bych vám ráda představila. Tak pojďme rovnou na to.

Možná bych měla ještě upozornit, že některé produkty jsem si přivezla ještě z Česka. Jedním z nich je například Dermacol Makeup Cover, který mi dělá neskutečnou radost a určitě si ho při další návštěvě doma zase vezmu. Více imformací vám o něm asi psát nebudu, jelikož jste si je mohli přečíst v jednom z předchozích článků.


Produkt, na jehož vyzkoušení jsem čekala doslova několik let je tato tvářenka od NYX v odstínu Taupe. Už z jejího odstínu je jasné, že ji používám na konturování. Je celkem fajn, docela hodně pigmentovaná, takže s ní musím pracovat opatrně. Vím, že je to taková "kosmetická nutnost" a že kdo ji nevyzkoušel, jako by nežil, takže jsem ráda, že jsem se konečně i já dočkala.


A jako další takovou kosmetickou nutnost tady mám slavnou třináctku od Sephory. Přiznávám rovnou, že jsem ji ještě nezkoušela. Nějak mi totiž zapadla za skříň, aniž bych o tom věděla a našla jsem ji až dnes, když jsem se při psaní tohoto článku zajímala, kde vlastně je. Brzy to ale napravím a určitě vám dám vědět, jaká je.


Řasenka, která si mě za poslední dobu hodně získala, je od Rimmel London ve spolupráci s Rita Ora. Udělá krásné dlouhé řasy, můj první dojem z ní byl prostě "wow". Určitě stojí za vyzkoušení.


Co se týče štětců, těch nekupuji zrovna dvakrát moc. Tady v Anglii jsem si ale hodně oblíbila Real Techniques, protože je pro mě o mnohem jednodušší se k nim dostat. A jejich kvalita je úžasná, to není žádná novinka.


Mám tady i něco málo z doplňků. Koupila jsem si hned troje náušnice/sady v Primarku. Ty dlouhé jsou momentálně mé nejoblíbenější, tahám je ven pokaždé, když mám volno. V práci bohužel takové dlouhány mít nesmíme :D


A pak další kruhy, tentokrát ve zlatém provedení. Kruhů není nikdy dost :)

Pokud můj blog čtete pravidelně, jak jistě víte, že mezi novinky v mé kosmetické sbírce patří konečně i slavná Naked Paletka od Urban Decay, na kterou můžete brzy čekat recenzi. K ní jsem si pořídila i Moondust stín v odstínu Diamond Dog, který (nebo téměř na chlup stejný) byl i v Moondust paletce, kde jsem ho už ale vypotřebovala, takže jsem si ho potřebovala koupit i jako Mono stín.
A vlastním i nový parfém od Yves Saint Laurent Mon Paris.

Posledním kouskem, který vám dnes ukážu jsou nové Push Up džíny z Bershky, které stály 20 liber :)

Z dnešního nakupovacího článku je to vše. Budu ráda, když mi dáte vědět, čím jste si naposledy udělali radost vy.
Budu se těšit u dalšího článku
Lucie

Štítky: , , , , , , , , ,