Random fotky z Londýna


Zhruba po dvou měsících tady máme další random článek. A je to taková zkouška. Vůbec totiž netuším, jestli vás tento typ článku baví, nebo ne. Ten minulý měl dost zobrazení, ale žádný komentář, tak uvidíme, co dnes. Určitě mi dejte vědět, jestli tento typ článku oceňujete, nebo dáváte přednost recenzím. Myslím, že jednou za čas neuškodí blog proložit sbírkou fotek.
Kdo viděl minulé random fotky, tak jistě ví, že jsem článek zakončila obrovskou pizzou. Tak jí dnes začnu. Fotka je pořízena z naprosto stejné pizzerie a byla jsem tam i se stejnou kamarádkou :) Určitě si nechte někdy na pizzu dát jejich úžasné cheesy bites!



Hyde Park. Tam máte jistotu, že uděláte opravdu nádherné fotky. Je obrovský a je v něm tolik krásných míst a zákoutí, že vám oči jenom přecházejí.


Moje pracovní skříňka. Kluci mi na ni napsali moje jméno v arabštině :)


Starbucks kelímky od mé nejmilejší M. ♥ To je pak vždycky radost si jít pro kafe, když tam vaše kamarádka pracuje :)


Úplně nejúžasnější tričko, které jsem si ale nakonec stejně neodnesla :D


Jedna z nádherného Graffiti Tunelu, o kterém bude jeden z příštích článků. Už se nemůžu dočkat, až ho sepíšu, tak snad z něj budete pak nadšení tak, jako jsem já nadšená ho napsat :)


Neal's Yard je jedna z nejkrásnějších uliček vůbec. Ale věřím, že by byla ještě krásnější, kdyby nám tam alespoň trochu svítilo sluníčko.


No a to bych to nebyla já, abych to nezakončila opět jídlem. S M. jsme šly na jedno místo a úplně náhodou jsme narazily na tuto palačinkárnu My Old Dutch v Holborn. A protože jsme chtěly ochutnat od každého něco, objednaly jsme si jednu sladkou (ovoce a zmrzlina) a jednu slanou (špenát, sýr a vajíčka). Jaké palačinky preferujete vy? Sladké nebo slané? :)


Budu se na vás těšit zase příště.
Lucie

Štítky: , , ,