Co momentálně nejvíc poslouchám?


Bez hudby bych prostě nemohla být. Zhruba před půl rokem jsem se s vámi podělila o mé nejoblíbenější písničky. A článek měl obrovský úspěch. Je vidět, že stále čerpáte inspiraci na novou hudbu. Dokonce jste si i o další takový článek psali. Proto jsem se rozhodla vám přidat další některé mé oblíbené skladby, které momentálně nejvíce poslouchám. Které to jsou, se dozvíte v dnešním článku.
Na úplné špici je jak jinak než Ariana Grande. Na to jak je mladá, dělá opravdu skvělou hudbu. A zpívá krásně i na živo. Je to opravdová zpěvačka. Měla teď menší pauzu po teroristickém útoku na jejím koncertě v Manchesteru, ale teď už je zpět s novou písní No Tears Left To Cry. A pokud si všimnete pozorně, píseň i videoklip by měl být věnovaný právě Manchesteru. Na Youtube najdete spoustu informací o skrytých významech ve videu, jako je např. včela na konci videa, která je symbolem Manchesteru :)


Díky Youtuberům jsem objevila i Diamond Eyes s písní Everything. Opravdu nádherná skladba. Pravdivá. A věřím, že se v ní najde každý z nás.


Song, který vám teď představím pro vás jistě není novinkou. Tedy pokud vám říká něco trilogie Fifty Shades. Rita Ora a Liam Payne nahráli krásný soundtrack For You k poslednímu dílu Fifty Shades of Freed. 


Se skvělým a svižným songem se vynořila také Louisa. Píseň Yes je taková hodně párty píseň, ale i přes to mě vážně baví.


A jako poslední tady dnes mám nový song Obsessed od Maggie Lindemann, kterým jsem taky naprosto obsessed. 

Jak se vám dnešní výběr písní líbí? A které další byste mi doporučili? 

Budu se na vás těšit zase příště
Lucie

Štítky: ,