Lucy's Chart - Duben 2018


Další měsíc je u konce. Musím říct, že duben pro mě byl o hodně lepší než březen. Pomalu a postupně jsem se dostala z rozchodu a začala žít dál. I just moved on. A také jsem konečně začala hledat pozitiva na tom, být sama. Viděla jsem spoustu nových míst v Londýně a pár z nich vám již brzy představím i na blogu. Teď už ale k dnešní Lucy's Chart.

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment tohoto měsíce
To byl nejspíše ten moment, kdy mi naši řekli, že se o prázdninách podívají za mnou (a konečně i s bráchou!) do Londýna. Už se na červenec moc těším.

2. Nejoblíbenější písnička
S těmi se v dubnu rozthnul pytel. Mám tady hned tři. Obsessed od Maggie Lindemann, Yes od Louisa a mou momentálně nejoblíbenější No Tears Left to Cry od Ariana Grande.


3. Nejoblíbenější film/video/seriál
Mé nejoblíbenější video byl videoklip právě k písni No Tears Left to Cry. Velmi se mi ale také líbilo BTS video pro NTLTC, protože mě dost zajímalo, jak tyhle efekty s Ari udělali. A seriál nebo show? Stále Robinsonův Ostrov. Komu tam nejvíc fandíte?


4. Věc/moment, který mně udělal pyšnou nebo donutil se stydět
Jsem pyšná na to, že jsem se v práci konečně dostala na lepší pozici :)

5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt měsíce 
Naked paletka od Urban Decay, na kterou jste si už mohli přečíst i recenzi. Testovala jsem ji pro vás poctivě každý den, takže muselo být jasné, že se v této kategorii objeví jako vítěz.



6. Propadák měsíce
---

7. Koupená věc, ze které mám největší radost
A protože paletek není nikdy dost, pořídila jsem si jednu, která byla už dlouhodobě na mém wishlistu. Latte Palette od Dominique Cosmetics. Nebojte, recenze taky bude. 


8. Věc, o kterou jsem se s vámi chtěla podělit 
Jedna fotka z již brzy zveřejněného článku. Navštívila jsem totiž Leake Street Graffiti Tunnel, který byl opravdu nádherný. Víc ale v připravovaném článku.


9. Co mě čeká a nemine v měsíci květnu?
To opravdu netuším, ale snad to bude stát za to :) 

Určitě mi dejte vědět do komentářů, jak jste si užili měsíc duben vy a celkově, jak se pro vás rok 2018 zatím vyvíjí. Mějte se krásně!

Lucie

Štítky: , , ,